Hurraa hurraa hurraa!! Kisattiin viikonloppuna Justuksen kanssa kolme starttia kaksissa agikisoissa, ja saavutettiin meidän agilityn ykköstavoite tänä kesänä: eka nolla!! Olipa hienoa!! =) Ja sitten tehtiin vielä toinenkin nolla, voiko olla hienompaa kisakauden aloitusta. Ja kolmannelta radaltakin tuli tulos, yksi tyhmä putken kielto jonka mä mokasin omalla liikkeellä.

Riksussa lauantaina tuomarina oli Kari Jalonen, ja radat oli mukavia, vaikka molemmissa oli muutamia kohtia, jotka vaati hieman tsemppaamista. Agiradalle sain psyykattua itseni juuri oikein, ja sieltä se nolla sitten pärähti. Hyppäriin en saanut ihan niin hyvää fiilistä päälle, mutta kieltoa lukuunottamatta senkin loppu mentiin oikein mallikkaasti. Mitä nyt Justus varasti sen lähdön tosi törkeästi, kuten videolta alempaa näkyy.

Agirata, se eka nolla:
Kepeillä pieni jännitys, kun näytti siltä että tulee sieltä pois.
Kontaktit oli ihan syvältä, mutta otti ne kuitenkin. Muuten ihan mallikas rata.
Aika 36,63 (ihanne 45), aikavirhe -8,37, tulos 0, sijoitus 4/36
Video täällä

Hyppäri:
Takakulmassa muurin takana tapahtuu se kielto.
Aika 32,31 (ihanne 37), aikavirhe -4,69, tulos 5, sijoitus 11/32
Video täällä

Sunnuntaina Janakkalan kotikisoissa tuomarina oli Ritva Herrala, ja ainoa rata, agirata vaikutti ensin tosi tyhmältä töksähtelyltä. Mutta se olikin itse asiassa ihan mukava, vaikkakin sisälsi muutaman inhottavan kohdan. Lähdössä sain kunnon kiukun päälle ja se kantoi sitten maaliin asti =) Tosin vikan putken jälkeista aitaa en uskaltanut katsoa, se kolahti ja ajattelin nollan menneen sitten siihen. Mutta rima pysyikin ylhäällä, JES!

Aika 36,68 (ihanne 47), aikavirhe -10,32, tulos 0, sijoitus 2/11 (hävittiin voittajalle sadasosa sekunnin verran)
Video täällä
  

Sellaista. Seuraavat kisat onkin vasta vajaan kuukauden päästä, yllättäen taas tuossa "naapurissa" eli Riksussa.